måndag 22 november 2010

Beviset på min omognad.

Alltså man har ju känt sig rysligt driftig när man jämfört sig med de bortkomna typerna i TV-serien "Ung & Bortskämd" på svt. Dessvärre tyder inte resultatet av testet jag tog på kanalens hemsida på att uppnått fullständig mognad:

För att bättra på mitt saldo borde jag väl omgående börja pensionsspara och samla på årgångsviner. Samt sluta se på intelligensbefriade TV-serier..?

3 kommentarer:

  1. Tack för igår! Din lastgamla mor varken pensionssparar eller samlar på årgångsviner och ägnar en verkligt stor del av sitt liv åt intelligensbefriande TV-serier så för att få bevis på mina vuxenpoäng genomförde jag testet men tyvärr får jag lita till min intuition för min kära dator vägrade ge mig besked:-(

    SvaraRadera
  2. Fortsättning på föregående kommentar (missade ju själva poängen): sörjer faktum att jag inte fick besked om ifall jag borde börja pensionsspara och spara vinflaskorna...

    SvaraRadera
  3. Nåja, i så fall skyller jag mitt tillstånd på dåliga gener! Det ligger helt enkelt i min natur att kapitulera inför kravlös TV-underhållning.
    Ikväll är det Biggest Loser-final! :)

    SvaraRadera